Op- en overslag

BA Tankterminal is een op- en overslaglocatie voor food, feed, plantaardige oliën of bio-grondstoffen. We hebben de beschikking over moderne tankopslag voor vloeibare producten.

Centrale ligging tussen Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied

BA Tankterminal is gevestigd in de haven van Cuijk, vlakbij de A73. Onze tankterminal is centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, het Ruhrgebied en de rest van West Duitsland.

Multimodale op- en overslag

De tankterminal is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot 3,25 meter en goed bereikbaar via de Maas evenals de Rijn via het Maas-Waal kanaal. Onze tankterminal beschikt over de mogelijkheid te laden en lossen per schip, ISO-tankcontainer en vrachtwagen. Ook is er een containerterminal aanwezig in de haven van Cuijk. BA Tankterminal kan u tevens helpen in het logistieke proces vanaf of naar de eindbestemming. Wij zijn dus meer dan alleen op- en overslag.

Uniek in kwaliteit en maatwerk

BA Tankterminal heeft momenteel 21 tanks. De inhoud varieert tussen de 1250 en 2600m3. Alle tanks met bijbehorende leidingen zijn ‘dedicated’ uitgevoerd en kunnen voorzien worden van eigen pomp. Zowel verwarmde als onverwarmde tankopslag is mogelijk.

Elke tank heeft een eigen laad/los station. Dit voorkomt lange wachtrijen: de gemiddelde doorlooptijd is circa 30 minuten voor het laden en lossen van trucks.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en maatwerk voor klanten. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neemt u dan vrijblijvend contact op.