Opslag tank

BA Tankterminal biedt een opslag tank voor de opslag van feed, food, plantaardige oliën of bio-grondstoffen. We beschikken meerdere moderne opslag tanks voor vloeibare producten.

Centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en het Ruhrgebied

BA Tankterminal is gevestigd in de haven van Cuijk, nabij de A73. Deze is centraal gelegen tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam, het Ruhrgebied en de rest van West Duitsland. Dit kan dus een ideale locatie zijn indien u een tankterminal in deze markt nodig heeft.

Multimodale opslag en overslag

De tankterminal is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot 3,25 meter en goed bereikbaar via de Maas en de Rijn via het Maas-Waal kanaal. Deze biedt de mogelijkheid te laden en lossen per schip, truck en ISO-tankcontainer. Ook is er een containerterminal aanwezig in de haven van Cuijk. BA Tankterminal kan u helpen in het logistieke proces vanaf of naar de eindbestemming. Wij zijn dus meer dan alleen tankopslag, maar ook uw logistieke partner als u dat wenst.

Onderscheidend door kwaliteit en maatwerk

BA Tankterminal heeft momenteel 21 opslag tanks. De inhoud varieert tussen de 1250 en 2600m3. Alle tanks met bijbehorende leidingen zijn ‘dedicated’ uitgevoerd. Ze kunnen indien nodig voorzien worden van eigen pomp. Zowel verwarmde als onverwarmde opslag is mogelijk.

Elke tank heeft verder een eigen laad/los station. Zo kunnen we lange wachtrijen voorkomen. Dit heeft zich bewezen in een gemiddelde doorlooptijd van circa 30 minuten voor het laden en lossen van trucks.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en maatwerk voor klanten. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op.