Opslagtanks

BA Tankterminal heeft opslagtanks voor de opslag van feed, food, plantaardige oliën of bio-grondstoffen.  We beschikken namelijk over moderne tankopslag voor vloeibare producten.

Centraal gelegen tussen Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied

BA Tankterminal is gevestigd in de haven van Cuijk, nabij de A73. Onze tankterminal is centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, het Ruhrgebied en de rest van West Duitsland.

Multimodale op- en overslag

Onze tankterminal is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot 3,25 meter en goed bereikbaar via de Maas en de Rijn via het Maas-Waal kanaal. Onze tankterminal beschikt over de mogelijkheid om te laden en lossen per schip, truck en ISO-tankcontainer. Daarnaast is er een containerterminal aanwezig in de haven van Cuijk. BA Tankterminal kan u helpen in het logistieke proces vanaf of naar de eindbestemming. Wij zijn dus meer dan alleen op- en overslag.

Onderscheidend door kwaliteit en maatwerk

BA Tankterminal heeft momenteel 21 opslagtanks. De inhoud varieert tussen de 1250 en 2600m3. Alle tanks met bijbehorende leidingen zijn ‘dedicated’ uitgevoerd en kunnen voorzien worden van eigen pomp. Zowel verwarmde als onverwarmde tankopslag is mogelijk.

Elke tank heeft een eigen laad/los station waardoor we lange wachtrijen voorkomen. Dit heeft zich bewezen in een gemiddelde doorlooptijd van circa 30 minuten voor het laden en lossen van trucks.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en maatwerk voor klanten. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op.