RVS tank

Heeft u een RVS tank voor de opslag van food, feed, plantaardige oliën of bio-grondstoffen nodig? BA Tankterminal kan u dan van dienst zijn. We beschikken namelijk over moderne RVS tanks voor vloeibare producten.

Centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en het Ruhrgebied

BA Tankterminal is gevestigd in de haven van Cuijk, nabij de A73. Deze is centraal gelegen tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam, het Ruhrgebied en de rest van West Duitsland. Dit kan dus een ideale locatie zijn indien u een tankterminal in deze markt nodig heeft.

Multimodale op- en overslag

De tankterminal is goed bereikbaar via de Maas en de Rijn via het Maas-Waal kanaal en toegankelijk voor schepen met een diepgang tot 3,25 meter. Deze beschikt over de mogelijkheid te laden en lossen per schip, truck en ISO-tankcontainer. Daarnaast is er een containerterminal aanwezig in de haven van Cuijk. BA Tankterminal kan u ook ondersteunen in het logistieke proces vanaf of naar de eindbestemming. Wij zijn dus meer dan alleen een tankterminal, maar ook daadwerkelijk uw logistieke partner als dat nodig is.

Onderscheid door kwaliteit en maatwerk

BA Tankterminal heeft momenteel 15 RVS tanks. De capaciteit varieert tussen de 1250 en 2600m3. Alle tanks met bijbehorende leidingen zijn ‘dedicated’ uitgevoerd en kunnen voorzien worden van eigen pomp. Zowel verwarmde als onverwarmde tankopslag is mogelijk.

Elke tank is voorzien van een eigen laad/los station waardoor we lange wachtrijen voorkomen. Dit heeft zich bewezen in een gemiddelde doorlooptijd van circa 30 minuten voor het laden en lossen van trucks.

Wij zijn onderscheidend door kwaliteit en maatwerk voor klanten. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op.