Tankopslag Rotterdam & Antwerpen

Tankopslag Rotterdam en Antwerpen: dat biedt BA Tankterminal. We beschikken namelijk over moderne tankopslag voor vloeibare producten in Nederland.

Centraal gelegen tussen Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied

BA Tankterminal is gevestigd in de haven van Cuijk, nabij de A73. Onze tankterminal is centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, het Ruhrgebied en de rest van West Duitsland. Dit kan dus een goed alternatief zijn indien u een tankterminal in dit gebied nodig heeft en niet specifiek in de regio Rotterdam/Rijnmond of de haven van Antwerpen.

Multimodale tankopslag

De tankterminal is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot 3,25 meter en goed bereikbaar via de Maas en de Rijn via het Maas-Waal kanaal. Deze beschikt over de mogelijkheid, te laden en lossen per schip, truck en ISO-tankcontainer. Ook is er een containerterminal aanwezig in de haven van Cuijk. BA Tankterminal kan u helpen in het logistieke proces vanaf of naar de eindbestemming. Wij doen dus meer dan alleen tankopslag als dat nodig is.

Onderscheidend door kwaliteit en maatwerk

De terminal telt momenteel 21 tanks. De inhoud varieert tussen de 1250 en 2600m3. Alle tanks met bijbehorende leidingen zijn ‘dedicated’ uitgevoerd. Ze kunnen worden voorzien van eigen pomp. Zowel verwarmde als onverwarmde tankopslag is overigens een optie.

Elke tank heeft een eigen laad/los station om lange wachtrijen voorkomen. Dit heeft zich bewezen in een gemiddelde doorlooptijd van circa 30 minuten voor het laden en lossen van trucks.

Kwaliteit en maatwerk voor klanten is wat we bieden en waarmee we ons onderscheiden. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op.