Tankterminal

BA Tankterminal biedt opslag van plantaardige oliën, feed, food of bio-grondstoffen.  We hebben moderne tankopslag voor vloeibare producten.

Centrale ligging tussen Amsterdam, Antwerpen, Rotterdam en het Ruhrgebied

BA Tankterminal is gevestigd in de haven van Cuijk, nabij de A73. Deze is centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, het Ruhrgebied en de rest van West Duitsland.

Multimodale tankterminal

De tankopslag is toegankelijk voor schepen met een diepgang tot 3,25 meter en goed bereikbaar via de Maas en de Rijn via het Maas-Waal kanaal. Ook is er de mogelijkheid, te laden en lossen per schip, truck en ISO-tankcontainer. Daarnaast is er een containerterminal gevestigd in de haven van Cuijk. Wij kunnen u helpen in het logistieke proces vanaf of naar de eindbestemming. Wij zijn dus meer dan alleen tankterminal, maar ook uw logistieke partner.

Onderscheidend door kwaliteit en maatwerk

BA Tankterminal telt momenteel 21 RVS tanks met een inhoud tussen de 1250 en 2600m3. Alle tanks met bijbehorende leidingen zijn ‘dedicated’ uitgevoerd en kunnen voorzien worden van eigen pomp. Zowel verwarmde als onverwarmde tankopslag is mogelijk.

Elke tank heeft een eigen laad- en losstation, wat lange wachtrijen voorkomt. De gemiddelde doorlooptijd is namelijk circa 30 minuten voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Wij onderscheiden ons door maatwerk oplossingen en kwaliteit. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact op.